КАПИТАЛ ТОП 100

Получихме покана от Икономедия за пространствено оформление за поредното издание на събитието КАПИТАЛ ТОП 100. Събитието се проведе на 04 юли 2012 в пресъхналото изкуствено езеро в парка на Военна Академия. Цялостната визия и обзавеждане бяха осъществени съвместно с Special Events Group, Red Devil Catering и Banda. Концепцията за пространствено оформление на бизнес събитието е развита върху метафората за мореплаването в открито море…
” … Капитал ТОП 100 2012 e в езеро. Празно, защото последните години не са особено пълноводни за бизнеса. И все пак. Бизнесът е жив, успял да се оттласне от дъното и да запази своята устойчивост. Празното езерото оживява по приказен начин. Сцената се превръща в кораб. Бял кораб, с който бизнесът може да стигне далеч. Защото кормилото е в добри ръце … ”
Освен в цялостното разпределение и оформление, екип на Сдружение Трансформатори участва с авторски дизайн на алтернативни коктейл маси от светещи бидони, малка сцена -сал за джаз музикантите и декоративно яхтено пристанище с лодки от вестник (разбира се Капитал) и хартиени светещи лилии.

>